Werna wèb: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎Jeneng-jeneng warna X11: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
'''Werna wèb''' ya iku warna-warna kang dipigunakaké sajeroning ngrancang kaca [[wèb]], lan uga cara [[ndèskripsèkaké]] lan [[spesifikasi]] saka warna-warna mau.
 
Perancang wèb duwé kabébasan sajeroning milih warna kang bakal minangka èlemèn-èlemèn dhokumèn wèbé. Werna-warna kang dimaksud bisa dispesifikasèkaké nganggo triplet [[RGB]] sajeroning format [[heksadesimal]] (disebutkaran uga minangka triplet heksadesimal). Cara liya ya iku kanthi ngarujuk warna-warna mau nganggo jenengé sajeroning [[basa Inggris]], nanging cara iki mung wates kanggo warna kang wis dikenal utawa dirumusaké. Kanggo variasi-variasi warna liya lumrahé dipigunakaké [[piranti lunak]] grafik utawa [[perkakas warna]]. Ing sisih tengen iki conto sawijining palet warna kang dumadi saka [[2048]] warna.
 
== Sajeroning HTML ==
352.737

besutan