Quentin Tarantino: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(→‎top: anyar, replaced: anduwèni → duwé (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
 
Ning kauripan pribadiné, Tarantino dikabaraké tau njalin gayutan karo [[aktris]] [[Mira Sorvino]], sutradara [[Allison Anders]] lan [[Sofia Coppola]].<ref name="tarantino"/>
Jeneng saka [[aktris]] [[Julie Dreyfus]], [[Shar Jackson]], [[Kathy Griffin]], [[Margaret Cho]], sarta [[artis]] [[Uma Thurman]] uga tau disebutkaran-sebut
tau duwé gayutan kusus karo [[aktor]] lan [[sutradara]] Quentino Tarantino.<ref name="tarantino"/>
 
348.872

besutan