Tlatah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: artine → tegesé
(→‎top: éjaan, replaced: wadah → wadhah)
(→‎top: ganti isi, replaced: artine → tegesé)
 
'''Tlatah''' iku artinetegesé wadhah utawa ruangan sing ana ing alam jagad. Tlatah iki bisa awujud '''gunung''', '''segara''', '''samudra''', '''kedhung''' nganti '''nagara'''.
 
Ing ngisor iki njabarake rupa-rupaning tlatah :
352.737

besutan