Nokia N9: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Nokia N9''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/3398/nokia-n9|title=Harga dan Spesifikasi Nokia N9 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Sèptèmber taun 2011 lan duwé ukuran 116.5 x 61.2 x 12.1&nbsp;mm déné boboté 135 gram. Layaré AMOLED capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.9 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Nokia N9 nggunakaké [[sistem operasi]] MeeGo 1.2 Harmattan. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Nokia N9 dilengkapidipirantèni kodhak 8 MP lan fitur ''[[LED flash]]'', ''autofocus'', [[Carl Zeiss]] optik''. ''[[Ringtone]] ing tilpun iki jinis lan suwara [[WAV]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[ble]] kapasitas Li-Ion 1450 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BV-5JW lan bisa kanggo nganti 380 jam (2G) / 450 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 11 jam (2G) / 7 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]]''.<ref name="Nokia_N9">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_n9-3398.php|title=Nokia N9 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>''
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan