Nokia N82: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Nokia N82''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/2177/nokia-n82|title=Harga dan Spesifikasi Nokia N82 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 50.2 x 17.3&nbsp;mm déné boboté 114 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]] [[stéréo]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Nokia N82 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian OS 9.2. Nokia N82 dilengkapidipirantèni kodhak 5 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',[[Carl Zeiss]] optik'',. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo ''[[videocall]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[monoponik]] [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1050 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-6MT lan bisa kanggo nganti 225 jam (2G) / 216 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 20 menit (2G) / 3 jam 10 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_N82">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_n82-2177.php|title=Nokia N82 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
348.872

besutan