Sony Ericsson K600: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Sony Ericsson K600''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Sony]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/sony-ericsson/1043/sony-ericsson-k600|title=Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson K600 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104.3 x 45 x 18.9&nbsp;mm déné boboté 105 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku '. Sony Ericsson K600 dilengkapidipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. Uga ana kodhak Videocall ing sisih ngarep kanggo ''[[videocall]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 900 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BST-37 lan bisa kanggo nganti 370 jam nalika ''standby'' lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]]'''.<ref name="Sony_Ericsson_K600">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/sony_ericsson_k600-1043.php|title=Sony Ericsson K600 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>'''
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan