Sony Ericsson S312: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Sony Ericsson S312''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Sony]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/sony-ericsson/2773/sony-ericsson-s312|title=Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson S312 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2009, wiwit dipasaraké Juni taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 12.5&nbsp;mm déné boboté 80.1 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''''. Sony Ericsson S312 dilengkapidipirantèni kodhak 2 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 930 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BST-38 lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika ''standby'' lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Sony_Ericsson_S312">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/sony_ericsson_s312-2773.php|title=Sony Ericsson S312 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan