Motorola Startac 75+: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Motorola Startac 75+''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=https://m.tabloidpulsa.co.id/spekdetail/5421-motorola-startac-75|title=PULSA - 2018 - Spesifikasi Motorola StarTAC 75+ - Motorola StarTAC 75+|last=Group|first=INDOMEDIA|access-date=2018-01-16|language=en-gb}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 57 x 23&nbsp;mm déné boboté 112 gram. Layaré [[alfanumerik]] kanthi résolusi 2 x 12 karakter. Motorola Startac 75+ dilengkapidipirantèni kodhak. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[monoponik]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[NiMH]] kapasitas 500 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 40 jam nalika ''standby'' lan tahan 120 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_Startac_75+">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_startac_75+-75.php|title=Motorola Startac 75+ - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref> Punsèl sèri [[Motorola Startac]] kalebu punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 60 yuta iji.<ref>{{Cite web|url=http://www.kopiandroid.com/2015/11/20-daftar-hp-terlaris-sepanjang-masa.html|title=20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?|last=YOURNAME|website=www.kopiandroid.com|access-date=2018-01-17}}</ref><ref>{{Cite news|url=http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/01/26/the-20-bestselling-mobile-phones-of-all-time/|title=20 bestselling mobile phones of all time|work=The Telegraph|access-date=2018-01-17|language=en-GB}}</ref>
.
== Rujukan ==
351.333

besutan