Sony Ericsson Xperia Ray: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
(→‎top: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
 
}}
 
'''Sony Ericsson Xperia Ray''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Sony]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/sony-ericsson/3972/sony-ericsson-xperia-ray|title=Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson Xperia Ray Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Agustus taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 111 x 53 x 9.4&nbsp;mm déné boboté 100 gram. Layaré LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M werna ukuran 3.3 inchi kanthi résolusi 480 x 854 piksel. Sony Ericsson Xperia Ray nggunakaké [[sistem operasi]] Android 2.3 (Gingerbread). Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Sony Ericsson Xperia Ray dilengkapidipirantèni kodhak 8 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis lan suwara [[WAV]]uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1500 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 430 jam (2G) / 440 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 6 jam 50 menit (2G) / 7 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Sony_Ericsson_Xperia_Ray">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_ray-3972.php|title=Sony Ericsson Xperia Ray - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
351.333

besutan