Perdu: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dibedhakake → dibéakake
(→‎Perdu mawa Wujud Struktural Botani: ganti isi, replaced: nggambarake → nggambaraké)
(→‎top: ganti isi, replaced: dibedhakake → dibéakake)
[[Gambar:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah sawijining tanduran kayu kang dibedhakakedibéakake karo wit racaké amarga pange akèh lan dhuwure luwih endhep, racaké kurang saka 5-6 mèter.<ref name="internet2"/> Akèh tanduran kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kahanan tukule.<ref name="internet2"/> Lumrahé perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
352.737

besutan