Montenégro: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé
(→‎top: ganti isi, replaced: musim → mangsa)
(→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé)
|}
[[Gambar:Montenegro municipalities.png|thumb|250px|right]]
'''Républik Giri Cemeng''' ([[basa Serbia|basa Serbiya]]/[[basa Montenegro|basa Giri Cemeng]]: ''Црна Гора / Crna Gora'', [[International Phonetic Alphabet|diucapaké]] {{IPA|/'t͡sr̩naː 'ɡɔra/}}, maknanétegesé "gunung ireng") ya iku [[nagara]] kang dumunung ing [[Éropah Kidul]], persisé ing [[tlatah]] [[Balkan]] lan wewatesan karo [[Segara Adriatik|Segara Adriyatik]] ing sisih kidul, [[Kroasia|Krowasiya]] ing sisih kulon, [[Bosnia-Herzegovina|Bosniya-Hercegowina]] lan [[Serbia|Serbiya]] ing sisih lor, lan [[Albania|Albaniya]] ing sisih kidul. [[Kutha krajan]] nagara ya iku kutha [[Podgorica|Podgoritsa]].
 
Miturut konstitusiné, nagara iki minangka nagara demokratik, sosial, lan [[ekologikal]].
348.872

besutan