Anestesi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé
(→‎Rong golongan anestesi: ganti isi, replaced: kapérang sajeroning → kapérang dadi)
(→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé)
 
'''Anestesi''' (pambiusan; asal saka [[basa Yunani]] '''''an-'''''"ora, tanpa" lan '''''aesthētos''','' "persèpsi, kamampuan kanggo ngrasa"), kanthi umum maknanétegesé tindakan ngilangaké rasa lara nalika ngayahi pambedhahan lan manéka prosedhur liyané sing njalari rasa lara ing awak. Istilah anestesi dipigunakaké sepisanan déning [[Oliver Wendel Holmes Sr]] ing taun 1846.
 
== Rong golongan anestesi ==
352.737

besutan