Onkologi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: maknané → tegesé)
'''Onkologi''' iku sub-babagan medhis sing nyinaoni lan ngrawat [[kanker]]. Dhokter sing nekuni onkologi karan onkolog. Istilah iki asal saka [[basa Yunani]]: ''onkos'' (ονκος), sing tegesé masa utawa [[tumor]] l panambang ''-ology'', sing maknanétegesé "nyinaoni".
 
Onkologis bisa dipérang miturut jinis perawatan sing disadiakaké.
352.737

besutan