Oxyopidae: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: ordo → ordho (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
</small>
}}
'''''Oxyopidae''''' iku famili [[kemangga]] singkang dadi pérangan ordho [[Araneae]].
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan