1993: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang
(éjaan, replaced: Kelairan → Lair, - → - (2), - → - (2))
(→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
== Prastawa ==
* [[16 Agustus]]-Ian Murdock mbiwarakaké [[Debian]] (distribusi komputer) singkang sepisanan.
 
== Lair ==
348.872

besutan