Yamoussoukro: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: motto → sesanti, ka- → angka (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
|footnotes =
}}
'''Yammoussoukro''' iku minangka [[kutha krajan]] sisan [[kutha]] gedhé dhéwé angka papat ing [[Pasisir Gadhing]]. Sing ndunungi ana 200.000 jiwa ([[2004]]). Ing kutha iki ana gréja ''La Basilique Notre-Dame de la Paix'', ya iku salah siji gréja singkang gedhé dhéwé sadonya lan modhèlé dirancang niru gréja ing Vatikan.
 
{{Kutha krajan ing Afrika}}
352.737

besutan