Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: sing → kang (12)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
(ganti isi, replaced: sing → kang (12))
 
| web=[http://www.baritoselatankab.go.id/ www.baritoselatankab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Barito Kidul''' iku [[kabupatèn]] ing [[Provinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing [[Buntok]], kabupatèn iki nduwè sesanti ''Dahani Dahanai Tuntung Tulus'', singkang artiné: ''slamet, santosa, adil lan makmur nganti sak terusé''.
 
== Géografi ==
 
== Padunung ==
Okèhé singkang ndunungi miturut proyeksi kanggo taun 2007 ya iku 124.250 jiwa, singkang ndunungi lanang okèhé 63.263 jiwa lan singkang wedhok okèhé 60.987 jiwa.
* Kacamatan singkang paling [[okèh]] singkang ndunungi ya iku Dusun Kidul, okèhé 67.488 jiwa.
* Kacamatan singkang paling [[sithik]] singkang ndunungi ya iku Jenamas, okèhé 2.672 jiwa.
* Kacamatan singkang paling [[padhet]] singkang ndunungi ya iku Dusun Kidul, padheté 25,6 jiwa/km<sup>2</sup>.
* Kacamatan singkang paling [[arang]] singkang ndunungi ya iku Dusun Kidul, padheté 8,1 jiwa/km<sup>2</sup>.
 
== Refrensi ==
348.872

besutan