Geni: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5)
(→‎Ètimologi: éjaan, replaced: Etimologi → Ètimologi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
 
[[Gambar:Uwuh kobong.jpg|thumb|Gambar uwuh singkang diobong lan geniné murub.]]
'''Geni''' (''krama'': latu) iku dat panas singkang ditimbulaké saka barang-barang singkang kobong. Warnané [[kuning]], rada [[abang]] nganti [[biru]]. Asalé geni iku saka prosès [[oksidhasi]] [[gas]] singkang kasimpen ing [[bahan bakar]].
 
Geni digunakaké manungsa kanggo akèh kapreluan, saka singkang nguntungaké nganti ngrugèkaké.
 
== Ètimologi ==
348.872

besutan