Sesanti: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: ganti isi, replaced: Neng → Ing)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
'''Sesanti''' iku tembung utawa rangkeyan tembung singkang ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo sesanti iki racaké oraganisasi, [[nagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kulawarga-kulawarga [[priyayi]]. Lumrahé sesanti iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa laladan. Ing [[Indonésia]] racaké sesanti ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis sesanti ing laladan liya ing [[Nusantara]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan