Pujangga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
c (Besutané 2001:2D8:6433:D0EF:0:0:3C9:50AD (rembugan) sing dibalèkaké nyang révisi pungkasan déning CahyoBot)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
'''Pujangga''' iku wong singkang pinter ing babagan basa utawa kasusastran.<ref name = "Kamus">Kamus Basa Jawa (Kanisius 2001), léma ''pujangga''</ref> Utawa uga pujangga iku wong singkang pinter nganggit-anggit, ya iku ngarang utawa ngracik, kasusastran utawa basa amarga olèh wahyu.<ref name = "Kamus" /> Para pujangga iku wis ana saka wiwitaning jaman, ing mèh kabèh budaya, lan ngripta karya-karya sastra awujud puisi (geguritan utawa [[tembang]]) mawa kwalitas singkang séjé-séjé.<ref name=Orban>{{cite book |last=Orban |first=Clara Elizabeth |title=The Culture of Fragments: Word and Images in Futurism and Surrealism |publisher=Rodopi |year=1997 |page=3 |url=http://books.google.com/books?id=KbCVyt6MWg0C |isbn=90-420-0111-9}}</ref>
 
== Ètimologi ==
348.872

besutan