Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[pananggalan]] singkang wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan singkang ngupaya ngukuhaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka pananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] singkang karan [[pananggalan Julius]]. Pananggalan Julius banjur disampurnakaké dadi [[Pananggalan Grégorius]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan