Wiji: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
[[Gambar:Capsicum0.jpg|thumb|Wiji ing [[lombok]] abang singkang kabukak]]
'''Wiji''' ([[basa Latin]]:''semen'') iku [[bakal wiji]] (ovulum) saka [[Spermatophyta]] singkang wis [[mateng]]. Wiji bisa kalindhungi déning [[organ]] liya (woh, ing '''Angiospermae''' utawa [[Magnoliophyta]]) utawa ora (ing '''[[tetanduran wiji kabukak|Gymnospermae]]'''). Saka pandelengan [[évolusi]], wiji arupa [[embrio]] utawa tetanduran cilik singkang kamodhifikasi saéngga bisa tahan luwih suwé ing kahanan kurang selaras kanggo [[tuwuh]]. (Pirsani ''[[metagenesis|pagiliran keturunan]]'').
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan