Fardhu 'ain: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4)
(→‎top: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
'''Fardhu 'Ain''' iku status hukum saka sawijining aktivitas ing agama [[Islam]] singkang wajib diayahi déning kabèh individhu singkang wis ngebaki syarat. Sajeroning agama Islam, ninggal aktivitas singkang hukumé Fardhu 'Ain bakal njalari dosa.
 
Klebu sajeroning aktivitas iki:
* [[Salat Limang Wektu]]
* [[Pasa (Islam)|Pasa]]
* [[Kaji]] tumrap singkang kuwagang
* Mbayar [[Zakat]]
* Bekti marang wong tuwa
352.737

besutan