1789: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎Prastawa: éjaan, replaced: - → -, - → -)
(→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
 
== Prastawa ==
* [[14 Juli]]-[[Revolusi Prancis]] wiwit. Ing kutha [[Paris]] panjara ''Bastille'' dibedhah lan pitung wong singkang dikunjara diwetokaké.
 
== Lair ==
352.737

besutan