Karnivora: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
c (→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: hèrbivora → hèrbivor using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] singkang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan singkang mangan daging thok iku antarané: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
== Foto kéwan karnivora ==
352.737

besutan