Drustajumena: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
{{kembangkan}}
'''Drustajumena''' utawa '''Drestadyumna''' ya iku putrané [[Drupada|Prabu Drupada]] lan rayiné Dèwi [[Drupadi]]. Nalika perang [[Perang Bratayuda|Bratayuda]] satriya iki dadi [[senopati]]né [[Pandhawa]]. Drustajumena dadi satriya singkang ngawonaké Resi [[Druna]].
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
352.737

besutan