Embing-embing: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
(→‎top: ganti isi, replaced: bagean → pérangan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
[[Gambar:Cacao-pod-k4636-14.jpg|thumb|right|150px|Penampang lintang woh kakao. Plasenta dumunung ing tengah, diapit déning karangan wiji.]]
 
'''Plasenta''' utawa '''tembuni''' iku [[organ]] sajeroning [[rahim]] ing mangsa [[ngandhut]] singkang mènèhi [[nutrisi]] lan nglindhungi [[janin]] sajeroning [[kandhutan]].
 
Plasenta sajeroning [[botani]] minangka [[analogi]] plasenta. Plasenta minangka péranganing [[woh]] lan nglindhungi saluran singkang nggawa hara singkang diperlokake wiji kanggo perkembangan.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan