1755: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎Prastawa: éjaan, replaced: - → -, - → -)
(→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang)
 
== Prastawa ==
* [[13 Fèbruari]]-[[Babad Giyanti|Prajanjéyan Giyanti]] singkang malih nagara Mataram dadi [[Kasunanan Surakarta]] lan [[Kasultanan Ngayogyakarta]].
 
== Lair ==
348.872

besutan