Beijing: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (5))
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
'''Beijing''' (北京, [[Hanyu Pinyin]]: Běijīng, [[Wade-Giles]]: Pei-ching; [[Postal System Pinyin]]: '''Peking'''), iku [[kutha krajan]] [[Républik Rakyat Tiongkok]] utawa RRC.
 
Kutha iki singkang ndunungi 14 yuta lan kutha gedhé dhéwé sawisé [[Shanghai]] ing Tiongkok.
 
== Ulah raga ==
348.872

besutan