Yudikatif: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
 
{{pulitik}}
'''Yudikatif''' utawa lembaga '''peradilan''', iku péranganing cawang kakuwasan singkang dumadi saka [[hakim]], [[jeksa]] lan [[magistrat]] lan pejabat liyané singkang dadi intiné lembaga peradilan, singkang tugasé njejegaké hukum utawa [[undhang-undhang]].
 
== Uga delengen ==
350.349

besutan