Bima (disambiguasi): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: energi → ènergi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
{{disambig suku|nama=Bima
|liya-liya=
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bimasena]], utawa [[Wrekodara]], salah siji tokoh [[wiracarita]] ''[[Mahabharata|Mahābhārata]]'' singkang misuwur ing jagad [[wayang|pawayangan]].
* [[Sepur Bima|Bima]], jeneng [[sepur]] jurusan [[Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta|Jakarta]]-[[Kutha Surabaya|Surabaya]]
* [[Kuku Bima]], merk dagang [[minuman ènergi]] produksi [[Sido Muncul]], [[Kutha Semarang|Semarang]]
352.737

besutan