Kotbah ing Bukit: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Isi kutbah: ganti isi, replaced: sing → kang (8)
(éjaan, replaced: Critane → Caritané, Galeri → Gladri, kepingin → péngin)
(→‎Isi kutbah: ganti isi, replaced: sing → kang (8))
 
* '''[[Pocapan bagja]]''' ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=1|sampaiayat=12}})
* [[Perumpamaan uyah donya lan]] Perumpamaan pelita lan ukuran|terang donya({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=13|sampaiayat=16}})
:Wong Kristen kudu dadi [[uyah]] singkang mènèhii rasa lan terang singkang nyunari donya
* Yesus lan [[hukum Torèt]] ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=17|ngantiayat=48}})
:Yesus rawuh kanggo nggenepi hukum Torèt; sapa singkang nesu marang seduluré kudu diukum; singkang damai karo mungsuhmu; sapa singkang mandeng wanita sarta péngin iku wis zinah; sapa singkang megat bojoné kajaba amarga [[zinah]] ndadèkaké bojoné zinah; aja sumpah demi apa waé; aja nglawan wong singkang tumindak jahat marang awakmu; <u>asihana mungsuhmu lan dongakna singkang nganiaya awakmu</u>; lan ajaran-ajaran liyané
<!--
* Hal memberi sedekah ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=6|ayat=1|sampaiayat=4}})
352.730

besutan