Asèt: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
(→‎top: ganti kategori using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
'''Asèt''' utawi '''aktiva''' (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber [[ékonomi]] ingkang dikagemi perusahaan ingkang biyasanipun dipunwujudaken kalebet wangun [[dhuwit|arta]].
 
[[Kategori:Prinsip akuntansi singkang lumaku umum]]
[[Kategori:Manajemen keuangan]]
[[Kategori:Lapuran keuangan]]
352.737

besutan