Jajaran génjang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
 
[[Gambar:Jajaran genjang1.jpg|thumb|Jajaran génjang]]
'''Jajaran génjang''' iku wangun dhatar [[rong dhimènsi]] singkang diwangun déning rong pasang [[rusuk]] singkang saben rusuk padha dawané lan [[sajajar]] karo pasangané, lan duwé rong pasang [[pojok]] (''sudut'') dudu [[pojok siku]] (''sudut siku-siku'') singkang saben pojok mau padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.
 
Jajaran génjang kanthi papat rusuk singkang padha dawané karan [[belah ketupat]].
 
== Rumus jajaran génjang ==
352.737

besutan