Omnivora: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang
c (→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: hèrbivora → hèrbivor using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
'''Omnivora''' iku [[organisme]] singkang mangan sawernaning panganan ya iku arupa [[tetanduran]] lan uga daging utawa [[sato kéwan]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan