Yahoo!: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
'''Yahoo!''' iku [[portal web]] populèr singkang dioperasèkaké prusahaan singkang jenengé ''Yahoo! Inc.''. Yahoo! wiwitané mung kaya déné ''bookmark'' (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi [[April]] [[1994]], wektu iku ana loro alumni [[Universitas Stanford]] nuju liburan nalika [[profesor]]-é lunga menyang jaba [[kutha]] amarga [[cuti]].
<!--
[[Mahasiswa]] [[teknik]] [[David Filo]] lan [[Jerry Yang]] nduwèni pegawéyan sethithik saliyané njelajah [[internet]]. Mereka tidak membutuhkan waktu lama untuk mengkompilasi sebuah daftar ''bookmark'' yang besar, yang dikelompokkan berdasarkan subyek.
352.737

besutan