Pyongyang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, dunia → donya, Korea → Koréa (6), padunung → sing ndunungi, sacara → kanthi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
 
 
[[Gambar:NK-pyongyang3.png|thumb|200px|Peta Koréa Utara menunjukkan lokasi Pyongyang]]
'''P'yŏngyang''' iku [[kutha krajan]] [[Koréa Lor]] singkang dumunung ing lor-kulon nagara iku, cedhak karo [[Kali Taedong]].
 
Ing taun 1993, gunggung singkang ndunungi Pyongyang ana 2.741.260 jiwa. Kutha iki kanthi administratif sajajar karo pamaréntahan provinsi.
 
[[Gambar:Changwang Street in Pyongyang.jpg|thumb|200px|Jalan raya di Pyongyang]]
352.737

besutan