Hampshire: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4)
(→‎top: anyar, replaced: tujuan wisata → jujugan plesiran)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
[[Gambar:EnglandHampshire.png|right|223px|Lokasi Hampshire ing Inggris]]
'''Hampshire''' arupa sawijining county ing [[Inggris]] singkang duwé wiyar wewengkon 3.769 km² lan populasi 1.671.000 jiwa ([[2005]]). Kutha krajané ya iku [[Winchester]].
 
Hampshire iku papan jujugan plesiran singkang populèr, kanthi atraksi wisata kalebu resort ing pinggir laut, laladan bahari ing [[Portsmouth]] lan musium ing kutha [[Beaulieu]]. Hampshire duwé sajarah bahari singkang cukup tuwa. Loro ing antarané pelabuhan Inggris singkang gedhé dhéwé ana ing pesisiré.
 
Hampshire arupa papan kalairan pengarang-pengarang buku misuwur [[Charles Dickens]] lan [[Jane Austen]].
352.737

besutan