Mitung dina: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3)
c (→‎top: clean up, replaced: omahe → omahé using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
Mitung dinanan ya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun seda. Mitung dinanan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sakbanjure wong mau seda. Mitung dinanan utawa pitung dinanan iku dienkake ing omahé singkang seda lan biyasane donga kanggo singkang seda supaya selamet ing akhirat lan singkang dipunwaca biyasanipun Al - Qur'an Surat Yasin
352.737

besutan