João Moutinho: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
| ntupdate = 15 November 2011
}}
'''João Filipe Iria Santos Moutinho''' ({{lahirmati|[[Portimão]], [[Algarve]]|8|9|1986}}) ya iku juru main [[bal-balan]] singkang kewarganagaraané [[Portugal]] singkang main kanggo klub [[F.C. Porto]] ing posisi [[gelandang]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1503025.html Moutinho swaps Sporting for Porto]; UEFA.com, 5 July 2010</ref><ref>{{cite news|url=http://www.fcporto.pt/IncFCP/PDF/Investor_Relations/FactosRelevantes/joaomoutinho05072010.pdf|title=Comunicado (rectificado)|trans_title=João Moutinho (rectified)|publisher=FC Porto|language=Portuguese|date=5 July 2010|accessdate=6 July 2010}}</ref>
 
==Réferènsi==
352.737

besutan