Wilangan asli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4)
c (→‎top: clean up, replaced: sepisan → sapisan using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
Sajeroning [[matematika]], ana loro kasepakatan ngenani himpunan '''angka asli'''. Sing sapisan dhéfinisi miturut matematikawan tradhisional, ya iku himpunan [[angka bulat]] positif singkang dudu nol {1, 2, 3, 4,...}. Déné singkang kaloro dhéfinisi déning logikawan lan èlmuwan komputer, ya iku himpunan [[nol]] lan angka bulat positif {0, 1, 2, 3,...}. Angka asli minangka salah siji konsèp matematika singkang paling prasaja lan kalebu konsèp pisanan singkang bisa disinaoni lan dimangertèni déning manungsa, malah sawetara penelitèn nuduhaké sawetara jinis kethèk gedhé ([[Basa Inggris]]: ''apes'') uga bisa mangertèni.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan