I Makabe: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah)
Kitab iki isiné dipara dadi 16 sargah (bab).
 
Kitab iki isiné bab tlatah Yudea kang dibedhah déning wong-wong Yunani kang dipimpinkabawah déning [[Aleksander Agung]]. Banjur wong-wong [[Yahudi]] padha ngraman kebèh. Périodhe kang katulis ing kitab iki kira-kira antara [[175 SM]] - [[134 SM]].
 
{{Alkitab}}
352.737

besutan