Kilogram: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé
(→‎top: éjaan, replaced: seka → saka)
(→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé)
''Kilogram'' (Kg) [[Petungan Internasional|petungan resmi ndonya]] kanggo ngukur massa (bobot). Sekilo iku gunggungan saka 1.000 gram. ''kilo'' tegesetegesé ''sewu''.
 
[[Kategori:Ukuran lan timbangan]]
352.737

besutan