SARS: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé
(→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, panyakit → lelara, penyakit → lelara, disebabke → disebabaké)
(→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé)
 
'''SARS''' utawa '''Severe Acute Respirotary Syndrom''' sing tegesetegesé '''Sindrom Sesak Nafas Akut''' iku [[lelara]] sing disebabaké virus kang jenenge Coronovirus sing racaké mung njalari lara flu biyasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akèh kang klebon obat kimia sing ora alami.
 
[[Kategori:Lelara]]
352.737

besutan