Asèt: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: biyasanipun → limrahipun
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: biyasanipun → limrahipun)
 
{{artikel ing krama}}
'''Asèt''' utawi '''aktiva''' (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber [[ékonomi]] ingkang dikagemi perusahaan ingkang biyasanipunlimrahipun dipunwujudaken kalebet wangun [[dhuwit|arta]].
 
[[Kategori:Prinsip akuntansi kang lumaku umum]]
352.737

besutan