Mitung dina: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: selamet → slamet
(→‎top: ganti isi, replaced: biyasanipun → limrahipun)
(→‎top: ganti isi, replaced: selamet → slamet)
Mitung dinanan ya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun seda. Mitung dinanan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sabanjuré wong mau seda. Mitung dinanan utawa pitung dinanan iku dienkake ing omahé kang seda lan biyasane donga kanggo kang seda supaya selametslamet ing akhirat lan kang dipunwaos limrahipun Al - Qur'an Surat Yasin
352.737

besutan