Mitung dina: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: seda → séda (4)
(→‎top: ganti isi, replaced: dinanan → dinan (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: seda → séda (4))
Mitung dinan ya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun sedaséda. Mitung dinan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sabanjuré wong mau sedaséda. Mitung dinan utawa pitung dinan iku dienkake ing omahé kang sedaséda lan biyasane donga kanggo kang sedaséda supaya slamet ing akhirat lan kang dipunwaos limrahipun Al - Qur'an Surat Yasin
352.737

besutan