Mitung dina: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: biyasane → lumrahé
(→‎top: ganti isi, replaced: seda → séda (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: biyasane → lumrahé)
Mitung dinan ya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun séda. Mitung dinan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sabanjuré wong mau séda. Mitung dinan utawa pitung dinan iku dienkake ing omahé kang séda lan biyasanelumrahé donga kanggo kang séda supaya slamet ing akhirat lan kang dipunwaos limrahipun Al - Qur'an Surat Yasin
352.737

besutan