Vitamin C: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Kurang vitamin C: ganti isi, replaced: biyasane → lumrahé
(→‎top: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré)
(→‎Kurang vitamin C: ganti isi, replaced: biyasane → lumrahé)
[[Gambar:Ambersweet oranges.jpg|thumb|right|200px|[[Jeruk]], salah sijiné sumber kandhutan [[vitamin]] C kang palih akèh.]]
== Kurang vitamin C ==
Kakurangan vitamin C bisa marakake awak ngalami defisiensi vitamin C, [[anemia]], [[radang busi]] ,lan ''pendarahan'' [[kulit]].<ref name="Internet6">[http://pio.farmasi.asia/perhatikan-dosis-konsumsi-vitamin-c-anda/ pio.farmasi.asia]</ref> ''Gejalane biyasanelumrahé bisa dingeti telung sasi wiwit kekurangan vitamin C.<ref name="Internet6"/> Tandha-tandhane ya iku.
# Gusi aboh, wernane semu abang, yèn kesampluk sithik bisa marakake getihen.
# Ing kulit katon totol-totol abang utawa ing sakupenge rambut wernane semu biru.
352.737

besutan