Albus Dumbledore: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sihir → sikir (3), sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: novel → novèl)
(→‎top: ganti isi, replaced: sihir → sikir (3), sing → kang)
[[File:Dumbledore_2.jpg|thumb|Albus Dumbledore kepala sekolah Hogwarts kang diperanaké déning Richard Harris]]
'''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore''' ya iku salah sawijining tokoh ing sérial [[novèl]] [[Harry Potter]] karangané [[J.K Rowling]] kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihirsikir [[Hogwarts]]. Dhèwèké ahli sihirsikir singkang wicaksana lan paling diurmati ing donya sihirsikir. Ing filem Harry Potter, karakter Dumbledore diperanaké déning [[Richard Harris]] lan [[Michael Gambon]].
 
{{Karakter Harry Potter}}
348.872

besutan